perjantai 13. kesäkuuta 2014

SottiisiMoves

Nyt on sitten Sottiisi-aika. Simolla oli tänään ekat harkat ja huomenna on kahdet. Sunnuntaina Ilakat on SottiisiMoves-juhlakulkueessa ja Hetken aikaa - Tanssin taikaa -pääjuhlassa. Ihanaa!

Tänään käytiin katsomassa SottiisiMoves-tunnelmia Keskustorilla ja Laikunlavalla. Oli vaan kovin sateinen ja tuulinen keli. Onneksi sentään muutamia ihmisiä oli katsomassa esityksiä, mutta tosi vähän.

Kuunneltiin hetken aikaa Laikunlavalla Pietari Hurmio jAvot-nimistä bändiä. Se oli ihan mielenkiintoista musiikkia. Tulta syöksevä tyttö oli hieno!


Käytiin Keskustorilla katsomassa unkarilaista ja intialaista tanssia. Molemmat oli hauskoja, mutta ihan erilaisia. Unkarilaisilla oli paljon porukkaa lavalla ja meno oli samantyyppistä kuin suomalainen kansantanssi. Intilalaiset kulkivat paljain jaloin ja tekivät enemmän itämaisia liikkeitä. Intialainen laulu ja soitto oli tosi tunnelmallista. Hyvä meininki esiintyjillä.



Palattiin vielä Laikunlavalle kuuntelemaan Hiidensointia, jossa laulaa Huushollin kerhotäti. Bändin musiikki on jotain progetyylistä ja ainakin minä tykkäsin biiseistä tosi paljon. Tiedän, mitä seuraavaksi tahdon levykaupasta. Sonja ja Simo nauttivat musiikista ja temmelsivät ympäri kenttää ja rappusia ja vaikka mitä. Oli kuitenkin pakko lähteä kotiin, kun sormet alkoivat olla niin kohmeessä. Antoni oli liikkeellä shortseissa.


Nyt sohvan nurkkaan köllöttämään ja katsomaan Ei kiitos -leffaa. Ihanaa iltaa ja viikonloppua!

P.S. Mukana muutama kuva, jotka eivät laadultaan ole kovin hyviä, mutta valottavat pikkasen tunnelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti