lauantai 28. kesäkuuta 2014

Vähän vaaleanpunaista

Jokaisen elämään pitäisi kuulua ainakin ihan pieni pilkahdus vaaleanpunaista!

Rakastan erilaisia värejä, joten en ihan varmasti voi sanoa, että vaaleanpunainen on lempivärini, mutta ainakin yksi niistä. Kaikista ihanin on sellainen ihan vaalea vaaleanpunainen tai väri, jota kai kutsutaan vanhaksi roosaksi.

Vaaleanpunainen tuli mieleeni, kun katselin kauniita vaaleanpunaisia pioneita ikkunalaudalla ja tajusin samalla, että juon teetä vaaleanpunaisesta mukista. Kauniita värejä kummatkin, vaikka ihan erilaisia.



Vaaleanpunaisen värin lisäksi pidän kovasti myös pioneista ja tuosta kuvassa olevasta mukista. Pionit (erityisesti niiden tuoksu) tuovat mieleen lapsuuden kesät mökillä. Siellä kasvoi (ja toivottavasti kasvaa edelleen, sen näemme viikon päästä, kun sinne taas suuntaamme) betonirappusten vieressä muhkea pioni, jossa oli valtavasti muurahaisia. Kukat tuoksuivat huumaavalle ja olivat niin kauniita miljoonine terälehtineen. Myös "hääkimppuni" oli kasa pioneita. Tosin ne aukesivat kunnolla vasta hääpäivän jälkeen, mutta olivatpa ne kauniita. Ihanaa, että pionit taitavat olla nyt muodissa, sillä niitä saa useista kukkakaupoista. Jos kukan ostaa nupullaan, niin iloa riittää pitkäksi aikaa, sillä nuppu aukeaa melko hitaasti täyteen loistoonsa. Tietysti riippuu paljon siitä, mihin kukan sijoittaa: aurinkoon vai varjoon. Itse suosittelen puolivarjoa. 

Saimme Antonin kanssa kuvan vaaleanpunaiset Sarjaton-mukit viime maaliskuussa mammalta, joka oli ensimmäistä kertaa käymässä meillä täällä Tampereella. Malli ja väri ovat täydellisiä! Olin pitkään ihastellut Iittalan Sarjaton-sarjaa ja erityisesti ihastunut tuohon vaaleanpunaiseen väriin. Muki on sitä paitsi niin iso, että tee ei ihan hetkessä lopu. Se on myös todella mukava kädessä. Ihana! 

Pieni hyppäys vaaleanpunaisesta. Olen ihastunut tällä hetkellä myös sellaiseen sivustoon kuin Humans of New York. Siellä on hienoja kuvia ja tarinoita New Yorkin ihmisistä. Jos on aikaa, niin kannattaa käydä kurkkaamassa: Humans of New York. Tätä voi myös kätevästi seurata Facebookissa, jolloin saa kivasti uudet päivitykset sinne News Feediin (tai mikä ikinä se onkaan). 

Olemme tämän viikonlopun kolmistaan lasten kanssa kotona, kun ukkeli lähti Tukholmaan katsomaan Pearl Jamia. Tänään ei jaksettu vaihtaa vaatteita, vaan oltiin koko päivä yökkäreissä, samoissa vaatteissa mentiin nukkumaan. Sonja nukahti pian, mutta Simon kanssa luettiin loppuun Kaislikossa suhisee -kirja, joka oli erittäin hyvä. Vuorokausi on jo ehtinyt vaihtua. Itse katsoin lukuhetken jälkeen vielä yhden Woody Allenin parhaista leffoista eli You'll Meet A Tall Dark Strangerin. Ihan huippuleffa ja mahtavat näyttelijät. Mutta nyt nukkumaan!

Mahtavan mainiota viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti