maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ulkoasu osa 2

Yritin taas muokata tuota ulkoasua. Ruseka tausta näyttää paremmalta kuin se vihreä, eikös vaan? Otsikkoa ja esittelytekstiä voi olla vaikea lukea, mutta sille ei mahda mitään. Onneksi tekstin voi tummata hiirellä ja lukea sen sitten. Toisaalta, eipä siinä nyt niin ihmeellistä tarinaa ole. Mutta hei, näillä mennään nyt ainakin hetken aikaa. 

Meidän perheen synttärijuhlat alkaa olla nyt pulkassa. Eilen oli Simon 5-vuotispäivä ja tarkoitus oli sitä hieman juhlistaakin, mutta jouduttiin perumaan vieraat ja vierailut, kun meillä Antonin kanssa oli ollut hieman kurja edellinen ilta ja yö oksennuksen sun muun merkeissa. Sonjan vatsatauti taisi tarttua meihinkin. Vieläkin on hutera ja huono olo, ruoka ei maistu, mikä on toisaalta ihan hyvä. 


Onneksi ehdimme juhlia kaikkia moneen kertaan, joten eiköhän koko perhe ole tyytyväinen ja nyt voi keskittyä juhlimaan muita. 


Tänään on ollut pilvinen päivä, tuntuu enemmän syksyltä kuin keväältä. Tällä hetkellä sataa jotain, liekö räntää. Saisi tulla kunnon vesisade ja pyyhkiä pölyt pois. Illalla, jos vain terveys sallii, lähden kuuntelemaan viimeisen luennon aiheesta venäläinen kirjallisuus ja luonto. Sitä ennen syvennyn hetkeksi brittiläiseen laatukirjallisuuteen, eli Colin Dexterin Nicholas Quinnin hiljaiseen maailmaan ja komisario Morseen. 

Leppoisaa päivää!

1 kommentti: