keskiviikko 31. joulukuuta 2014

2015

Vajaa puolitoista tuntia ja sitten vaihtuu vuosi. 2015. Omituista ja ihanaa. Olemme kotona. Nautimme. Lapset nukkuvat. Emme jaksa lähteä Tampereen yöhön katsomaan ilotulituksia, vaikka luvassa taitaa olla jotain mahtavaa. Ah, ihanaa olla kotona.

Kävimme tänään ajelemassa Siurossa. Meillä oli mukana 10 tähtisädetikkua (paketissa kyllä lukee, että tähtiSADEtikku, mutta niin on vaikeampi sanoa). Polteltiin niitä ja syötiin suklaata. Lapsille oli siinä ihan riittämiin valoa ja välkettä. Naurettiin autossa kakkajutuille (kerrottiin lapsille South Parkin herra Hänkistä, joulukakasta) ja jammattiin villisti radio Rockin ja Bassoradion tahtiin. Tultiin kotiin syömään nakkeja ja punajuurten jämät. Aika täydellinen uudenvuodenaatto sellaiselle, joka on vielä ihan väsähtänyt joulusta ja kaikesta.

Nyt sohvalle sipsien ja limun kanssa, dvd:ltä Kylmäverisesti sinun -sarja ja mukava asento. Siitä on meidän keskiyö tehty!

Huiman mahtavaa vuotta 2015! Ei edes tarvita mitään suuria tekoja tai tapahtumia, kunhan on hyvä olla. Arkikin on ihanaa! Ja rakkautta, paljon rakkautta.

Olkoon ensi vuodenkin käytetyin sana IHANA!

1 kommentti:

  1. Hyvin näkyivät myös kotiin, lastenhuoneen ikkunaan, ne megalomaaniset tulitukset. Melkein herätettiin lapset, mutta ei sitten viitsitty.

    VastaaPoista